Skip to content

Draaiorgels

Onze draaiorgels zijn inzetbaar voor eindeloze mogelijkheden. Zo kunnen wij u met ons draaiorgel komen feliciteren, maar ook bij bruiloften, festivals en feesten zijn wij van de partij.

“De drie Kruiken”

Onze grote trots, de drie kruiken is een 52-toets limonaire draaiorgel wat zowel als boeken als op MIDI speelt.
Het orgel speelt een uitgebreid repertoire met o.a. Abba, Hardcore, Hollandse meezingers, Martin Garrix en nog veel meer!
Ons draaiorgel is ook dagelijks te horen op Radio Rijnmond tijdens het programma: Dwars Door Rijnmond.

Hips Dont Lie – Shakira

Hitmix 2007

For Once In My Life – Stevie Wonder

“Le Petit Cruche”

Le Petit Cruche is onze Franse 27-toets orgeltje, voorzien met zeer leuke Franse chansons, walsjes en marsen. Ook is het mogelijk om met dit orgeltje een orgeldiploma te halen.

Soul le Ciel De Paris – Edith Piaf

Valse La Seine – Jacqueline François

Valse Indifferance – Tony Murena

“Trueman” buikorgel

Ons 20 Toets Engelse Trueman buikorgel speelt een breed repertoire van feestnummers, meezingers en zelfs psalmen. Op dit orgeltje is het ook mogelijk om een diploma te behalen.

Links Rechts – Snollebollekes

Ja Zuster, Nee Zuster Medley

Disney Medley

Decap Accordeon

Een zelfspelende accordeon voorzien van meer als 900 nummers. Deze accordeon is ontworpen voor dans avonden en concerten. De accordeon beschikt over live ingespeelde accordeon stukken van de grote meesters zoals Richiard Galliano en over veel muziek in de verschillende internationale dans stijlen zoals quickstep, fox, en tango. De accordeon speelt doormiddel van elektromagneten die als een accordeonist de toetsen indrukken, daarnaast loopt er voor de drums een backing track mee om op die manier een geheel bandje bij uw op podium te zetten.

Bolero | South Of The Border – Gene Autry

Live | Fourire – Richard Galiano

Jij Deed Mij Denken Aan Rozen – Manke Nelis