Skip to content

Over ons

Ons Verhaal

Techniek, muziek en entertainment zijn in huize de Keijzer altijd de bovenaanstaande passies geweest.

In 2014 kregen wij de kans om van onze passies onze beroepen te maken. Dit hebben wij natuurlijk met 2 handen aangepakt! En zo zijn wij nu inmiddels al 9 jaar dagelijks bezig met datgene wat ons drijft!

Wij zijn gedreven door onze passie

Passie voor het vak is de drijver van innovatie. Elke dag zijn wij bezig om ons expertise te verrijken, om onze shows nóg leuker te maken, om onze muziek nog meer te laten swingen. Dat is onze drijf veer en dat enthousiasme dragen wij graag op u over!

Jaren ervaring

In middels bestaat het bedrijf al bijna 10 jaar! dat is 9 jaar lang, dag in dag uit op staan en naar bed gaan met techniek, entertainment en muziek, maar ver voor dat het bedrijf in zijn huidige staat in zicht was, was familie de keijzer al met deze passies bezig, zo begon leo in 1982 al met het repareren van accordeons!

Gedreven

Wij halen onze energie en kracht uit ons werk, wat ons drijft en motiveerd om voorbij de grenzen van de norm te gaan.

Gespecialiseerd

Dankzij Leo zijn loopbaan in de antiek restauratie en fijnmechanica, Liane haar jarenlange ervaring in sociale omgang en Leen zijn opleidingen in muziek, entertainment en evenement organisatie. kunnen wij u verzekeren dat uw Accordeon, feest of gelegenheid in goede handen is.

Liane de Keijzer

Entertainer

Tel: +31(06)53798260
Email: Liane-hobby@hotmail.com

Leo de Keijzer

Restaurateur en Muzikant

Tel: +31(06)22470979
Email: Leo@brinktools.nl

Leen de Keijzer

Muzikant en Entertainer

Tel: +31(06)55059932
Email: Leen-music@hotmail.com