Skip to content

Live Muziek

Opzoek naar Live muziek voor uw Feest, Evenement of Verjaardag. Wij bieden veel mogelijkheden. we treden op van solo tot “kombo”(4 leden) en spelen een breed repertoire van zeemansliederen en Oberkrainer tot Jazz en Tzigane.

Solo

Solo kunnen wij als accordeonist komen. Wij maken voor u met een digitale of akoestische accordeon van elke gelegenheid een feestje. Repertoire varieert tussen meezingers, jazz en Latin

Duo

In de Duo opstelling zijn er ook weer veel opties in repertoire keuze. Zo spelen Leo en Leen samen veel shanty en Nederlandse meezingers. In de opstelling met met Nathan hol word het allemaal iets deftiger en komen er tzigane, klassiek en nog veel meer mooie muziek voor bij (zie ook de setlijst met Nathan Hol)

Keijzer “Kombo”

Het Keijzer “Kombo” bestaad uit de klassieke jazz trio opstelling, maar is op verzoek wel uit te bereiden met bijvoorbeeld gitaar.
Op drums hebben we Mandy Melgert, op Contrabass Thomas Wigmore en op Accordeon Leen de Keijzer . Samen spelen zij een leuk repertoire variërend tussen jazz, latin, oberkrainer opera en nog veel meer (zie setlist “Kombo”)

Combo met Waldin Roes en Bert Nicodem

Wat ook goed bij elkaar past is de combinatie: Piano, Accordion en Zangeres/Violiste. Samen spelen wij een leuk repertoire van oud hollandse muziek, opera, klassiek en volksmuziek.